Webinar Aruba ESP:
​​​​​​​Unified, Automated, Secure

Inschrijven voor Webinar: 

Datum en tijd

donderdag
8
juli
12.30 CEST
Aanmelding bevestigen

Aruba ESP: Unified, Automated, Secure

Op donderdag 8 juli organiseert PQR in samenwerking met Aruba een webinar over het Aruba Edge Services Platform. Het webinar begint om 12:30 uur en is inclusief lunch en verloting. 
 
Security is een zeer actueel onderwerp en Aruba heeft diverse oplossingen hiervoor, waaronder het Aruba Edge Services Platform. Het Aruba Edge Services Platform (ESP) is het allereerste cloud-native platform dat problemen aan de edge voorspelt en oplost voordat ze zich voordoen. Met behulp van drie pijlers beveiligt en standaardiseert Aruba ESP de netwerkinfrastructuur van het hele bedrijf: Unified, Automated en Secure.
 
Oplossingen en praktijk
Tijdens dit webinar zal Guido Kragten, Solution Sales Enablement bij Aruba, laten zien wat de mogelijkheden zijn van Aruba ESP. Daarna worden Arie Dekkers, Rene Dekker en Guido Kragten geinterviewd over de dagelijkse praktijk bij klanten: welke problemen spelen er en wat zijn mogelijke oplossingen?

 
Deelnemen en inschrijven
Een afwisselend webinar met een smakelijke twist en mooie verloting! Iedere deelnemer ontvangt een voucher voor een gratis lunch. Bovendien verloten we aan het einde van het webinar een Aruba User Experience Insight (UXI) Sensor en een PQR Netwerkscan.

 
Wilt u deelnemen aan het webinar? Schrijf eenvoudig in door middel van het formulier bovenaan de pagina. 

U ontvangt daarna een bevestiging van registratie per email en enkele dagen voorafgaand aan het webinar een Thuisbezorgd voucher code. 
Sprekers
Guido Kragten, Solution Sales Enablement Aruba
Rene Dekker, Partner Sales Specialist Aruba
Arie Dekkers, Presales Consultant PQR
Rogier Heijligers, Sales en Marketing Manager PQR
 
Datum
Donderdag 8 juli
 
Tijd
van 12:30 uur tot 13:30 uur.
 

Na registratie ontvangt u via email de link om het webinar te volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon. Tevens ontvangt u een voucher voor een gratis lunch enkele dagen voorafgaand aan het webinar.  
 
Heeft u vragen over dit webinar? Stuur een email naar marketing@pqr.nl.
 
Dit webinar is gratis voor mensen die werkzaam zijn in een IT-, netwerk- of securityrol bij eindklanten.

​​​​​​​