Webinar
SIEM en SOC voor zorgorganisaties
20 januari om 12:00 uur

Inschrijven 

Datum en tijd

donderdag
20
januari
12.00 CET
Aanmelding bevestigen
De toenemende securitybedreigingen zijn voor zorgorganisaties een groot risico, want zij hebben bij uitstek te maken met gevoelige persoonsgegevens en cruciale IT-voorzieningen die altijd beschikbaar moeten zijn. Dit vraagt om beveiligingsmaatregelen die 24*7*365 de IT-omgeving in de gaten houden en ingrijpen bij incidenten. 
​​​​
In drie dagen een werkend SIEM en SOC 
Op 20 januari zal PQR, samen met partner Rapid7, laten zien dat de uitrol van een volledige SIEM (Security Information & Event Management) en SOC (Security Operations Center) dienst binnen drie dagen gerealiseerd kan worden. 

Wellicht bent u bekend met het PQR Zorghuis van de Toekomst, waarmee PQR zorginstellingen helpt om de stap te zetten naar zorgvernieuwing, zodat ze klaar zijn voor de toekomst. Maar wist u dat PQR ook gespecialiseerd is in security en bescherming tegen cyberaanvallen? In dit webinar op donderdag 20 januari laten we zien hoe wij binnen drie dagen een volledige SIEM en SOC dienst realiseren voor uw zorginstelling.
Zodat u de digitale weerbaarheid van de IT-omgeving vergroot met intelligente monitoring, detectie en response oplossingen. 

Intelligent Insight Platform
PQR maakt gebruik van de kracht van cloudanalyse om bedreigingen snel op te lossen. De cloudgebaseerde SIEM-oplossing van Rapid7 stelt ons security team en u als zorgorganisatie in staat om analyses van gebruikersgedrag, analyses van aanvallersgedrag, endpointbewaking, cloud en misleiding om aanvalsvectoren achter inbreuken te combineren en daarmee in een vroeg stadium te detecteren en hierop te reageren. 

Inschrijven
Meer weten hierover? Schrijf u in voor het webinar. Dit  vindt plaats op donderdag 20 januari om 12:00 uur. 

Schrijf in door middel van het formulier. U ontvangt daarna een persoonlijke link om deel te nemen. Bovendien ontvangt elke deelnemer een voucher om een gratis Thuisbezorgd lunch te bestellen.
Schrijf u in voor dit webinar, zodat u meer kunt horen over: 

  • Eenvoud van uitrol en configuratie: in 3 dagen een volledige, operationele SIEM oplossing.
  • Talloze use-cases (2000+) die standaard onderdeel zijn van deze SIEM dienst.
  • Complete zichtbaarheid van alle logdata, ook die van alle endpoints en cloud diensten zoals Microsoft 365 en Azure.
  • Gemakkelijk toevoegen van bestaande en nieuwe logbronnen voor triage onderzoek en analyse, leggen van correlaties en nog veel meer.
  • Het PQR Security Operations Center (SOC) als trusted advisor voor security vraagstukken bij zorgorganisaties.
  • De ervaring van andere organisaties die gebruik maken van het SOC van PQR.

Sprekers
Berry Rijnbeek - Security Officer, PQR
Agnes Vader - Project Manager, PQR
Pieter Vanlerberghe - Sales Engineer, Rapid7


 
Datum en tijd
Donderdag 20 januari om 12:00 uur tot ongeveer 13:00 uur

 
Heeft u vragen over dit webinar? Stuur een email naar marketing@pqr.nl.
 
Dit webinar is gratis voor mensen die werkzaam zijn in een IT- of security-rol bij een zorginstelling. Heeft u een andere rol en wilt u toch deelnemen? Neem dan contact op met marketing@pqr.nl.