Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar
Gemeentes hebben enorme stappen gemaakt in de beveiliging van hun cruciale IT-componenten. Maar de huidige bedreigingen vragen om geavanceerdere maatregelen die de digitale weerbaarheid in de lokale overheid vergroten. De oplossing is om SIEM en SOC te implementeren, maar dit kan gecompliceerd en tijdrovend zijn.
​​​​
In drie dagen een werkend SIEM en SOC 
Op 25 november zal PQR, samen met partner Rapid 7, laten zien dat de uitrol van een volledige SIEM en SOC dienst binnen drie dagen gerealiseerd kan worden. 

Bij veel gemeentes staat PQR bekend als strategisch partner voor het implementeren en onderhouden van hybride datacenteroplossingen en moderne werkplekken. Maar wist u al dat PQR gespecialiseerd is in security en bescherming tegen cyberaanvallen? In dit webinar op dinsdag 25 november laten we zien hoe wij binnen drie dagen een volledige SIEM en SOC dienst realiseren voor uw gemeente. Zodat u op kortst mogelijke termijn de digitale weerbaarheid vergroot met intelligente monitoring, detectie en response oplossingen. 

Intelligent Insight Platform
Als het gaat om moderne SIEM-oplossingen maakt PQR gebruik van de kracht van cloudanalyse om bedreigingen snel op te lossen. De cloudgebaseerde SIEM-oplossing van Rapid 7 stelt ons security team en u als gemeente in staat om analyses van gebruikersgedrag, analyses van aanvallersgedrag, endpointbewaking, cloud en misleiding om aanvalsvectoren achter inbreuken te combineren en daarmee in een vroeg stadium te detecteren en hierop te reageren. 

Inschrijven
Meer weten hierover? Schrijf u in voor het webinar. Dit  vindt plaats op donderdag 25 november om 12:00 uur. 

Schrijf in door middel van het formulier. U ontvangt daarna een persoonlijke link om deel te nemen. Bovendien ontvangt elke deelnemer een voucher om een gratis Thuisbezorgd lunch te bestellen.
Schrijf u in voor dit webinar, zodat u meer kunt horen over: 

  • Eenvoud van uitrol en configuratie: in 3 dagen een volledige, operationele SIEM oplossing.
  • Talloze use-cases (2000+) die standaard onderdeel zijn van deze SIEM dienst.
  • Complete zichtbaarheid van alle logdata, ook die van alle endpoints en cloud diensten zoals Microsoft 365 en Azure.
  • Gemakkelijk toevoegen van bestaande en nieuwe logbronnen voor triage onderzoek en analyse, leggen van correlaties en nog veel meer.
  • Het PQR Security Operations Center (SOC) als trusted advisor voor security vraagstukken bij gemeentes.
  • De ervaring van andere organisaties die gebruik maken van het SOC van PQR.

Sprekers
Berry Rijnbeek - Security Officer, PQR
Agnes Vader - Project Manager, PQR
Pieter Vanlerberghe - Sales Engineer, Rapid 7


 
Datum en tijd
Donderdag 25 november om 12:00 uur tot uiterlijk 13:00 uur

 
Heeft u vragen over dit webinar? Stuur een email naar marketing@pqr.nl.
 
Dit webinar is gratis voor mensen die werkzaam zijn in een IT- of security-rol bij gemeentes en andere organisaties in de lokale overheid. Heeft u een andere rol en wilt u toch deelnemen? Neem dan contact op met marketing@pqr.nl.