Webinar
GPU Acceleratie voor de 
digitale werkplek
12 oktober om 12:30 uur

Inschrijven 

Datum en tijd

dinsdag
12
oktober
12.30 CEST
Aanmelding bevestigen

GPU acceleratie voor de digitale werkplek

Veilig, makkelijk en snel toegang tot applicaties, data en collega’s is van essentieel belang voor een goede bedrijfscontinuïteit. De afgelopen tijd heeft des te meer bewezen dat een werkplekomgeving op basis van virtualisatie en cloud enorme voordelen biedt. Maar er zijn ook uitdagingen, bijvoorbeeld op het gebied van performance en gebruikerservaring, zeker nu duidelijk is wordt dat hybride werken, een combinatie van thuis en kantoor, de nieuwe standaard is. 

In dit webinar op 12 oktober gaan we met onze partner NVIDIA in op de mogelijkheden om door middel van het toevoegen van GPU (graphics processing unit) de performance van VDI-, cloud- en SBC-werkplekken een boost te geven en een optimale gebruikerservaring te creëren. Tijdens dit Lunch & Learn webinar vertellen Jits Langedijk, Senior Partner Solutions Architect EMEA bij NVIDIA, en Erik van Veenendaal, Lead Consultant Workspace bij PQR, over: 

  • Wat is de waarde van NVIDIA vGPU technologie voor de werkplekomgeving?
  • Welke mogelijkheden zijn er voor het toepassen van GPU's?
  • Waarom de standaard office medewerker ook baat heeft bij een goede GPU acceleratie.
  • Het maken van de juiste keuze voor vGPU technologie.
  • Bij wat voor soort use cases past NVIDIA vGPU? 
  • De kennis en ervaring van PQR met GPU acceleratie op de werkplek. 
Tevens inspireren de sprekers u met andere use cases van GPU virtualisatie, namelijk op het gebied van high performance computing (HPC) en AI. En elke deelnemer ontvangt een voucher voor een gratis lunch! 

Inschrijven
Het webinar vindt plaats op dinsdag 12 oktober om 12:30 uur. 

Wilt u dit webinar bijwonen? Schrijf dan in door middel van het formulier. U ontvangt daarna een persoonlijke link om deel te nemen. 

Bovendien ontvangt elke deelnemer een voucher om een gratis Thuisbezorgd lunch te bestellen.

Sprekers
Jits Langedijk, Senior Partner Solutions Architect EMEA bij NVIDIA
Erik van Veenendaal, Lead Consultant Workspace bij PQR

 
Datum en tijd
Dinsdag 12 oktober
 van 12:30 tot uiterlijk 13:30
 
Na registratie ontvangt u via email de link om het webinar te volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon. Tevens ontvangt u een voucher voor een gratis lunch enkele dagen voorafgaand aan het webinar.  
 
Heeft u vragen over dit webinar? Stuur een email naar marketing@pqr.nl.
 
* Dit webinar is gratis voor mensen die werkzaam zijn in een IT-rol bij eindklanten. Heeft u een andere rol en wilt u toch deelnemen? Neem dan contact op met marketing@pqr.nl. 

​​​​​​​